NEA

VW Scirocco με 310 άλογα από την Abt.

VW-SCIROCCO-ABT-310PS-1

Προκειμένου να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την παρουσίαση του αρχέτυπου Scirocco ο οίκος βελτιώσεων Abt παρουσίασε μια ειδική έκδοση.

Η οποία αποδίδει 310 PS χάρη στο «συνήθη ύποπτο» -τον δίλιτρο TSI που στην κανονική του εκδοχή αποδίδει 210 PS- o οποίος με μία σειρά αναβαθμίσεων και νέας γενιάς μονάδα ελέγχου φτάνει την προαναφερόμενη ισχύ. Οπτικά υπάρχουν διαφοροποιήσεις από τα πιο ταπεινά και λιγότερο ισχυρά Scirocco, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τόσο άλλη ανάρτηση όσο και πιο αποτελεσματικό κύκλωμα φρένων. Ενδιαφέρον είναι ότι η κεντρική μονάδα ελέγχου νέας γενιάς είναι διαθέσιμη και για τον 1.4 TSI, αλλά και για τον 2.0 TDI, με την απόδοση του πρώτου να περνά από τους 160 PS στους 210 και του δεύτερου από τους 170 στους 195.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!