NEA

To Σεπτέμβριο στην Ελλάδα το νέο VW Scirocco.

VW-Scirocco-2014-more-details-2014 (3)

Ανάλογα με την έκδοση, το ανανεωμένο Scirocco έχει έως 20 PS περισσότερους και έως 19% καλύτερη κατανάλωση.

Ένα από τα πιο όμορφα στο μάτι και χορταστικά στην οδήγηση κουπέ, περνά από ένα φρεσκαρισματάκι, όπως είχαμε γράψει. H Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία τα οποία λίγο πολύ ήταν γνωστά. Έτσι, η γκάμα των TSI περιλαμβάνει έξι εκδόσεις με την βασική 1.4 TSI να αποδίδει 125 PS (+3PS). Ο 2.0 TSI κινητήρας υπάρχει σε τρείς διαφορετικές εκδοχές, με 180 (+20 PS), 220 (+10 PS) και το κορυφαίο Scirocco R με 280 (+15 PS) άλογα.

Από πλευράς ντίζελ, υπάρχει ο 2.0 TDI με 150 (+10 PS) και 184 (+7 PS) άλογα. Την μικρότερη κατανάλωση καυσίμου έχει η ντίζελ έκδοση με τα 150 άλογα (4,2 lt/100 km), ενώ το ταχύτερο είναι το Scirocco R με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 5,5 sec (με τo προαιρετικό DSG). Το ανανεωμένο Scirocco με τις διακριτικές αισθητικά αλλαγές αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!