NEA

Ανανέωση για το VW Scirocco!

VW Scirocco R 2014 official geneva (5)

Με στιλιστικές αναβαθμίσεις και αναβαθμισμένους κινητήρες το Scirocco θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αρχές Μαρτίου στη Γενεύη…

Ένα από τα καλύτερα κουπέ της αγοράς -τόσο σχεδιαστικά όσο και οδηγικά- περνά από το πρώτο του facelift για να αποκτήσει φρέσκια εμφάνιση που εναρμονίζεται με τα πιο πρόσφατα VW. Έτσι, συναντάμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα με τα πίσω να είναι LED, το λογότυπο της εταιρίας λειτουργεί πλέον σαν λαβή για να ανοίγει η τελευταία πόρτα ενώ υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες.

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι εξίσου αναβαθμισμένη καθώς ο νέος πίνακας οργάνων παραπέμπει στο Golf GTI, ενώ ως φόρος τιμής στο αυθεντικό Scirocco που είχε παρουσιαστεί στην Γενεύη πριν από 40 χρόνια στην μέση του ταμπλό υπάρχει τριπλέτα από όργανα για την πίεση του τούρμπο, την θερμοκρασία λαδιού καθώς και ένα χρονόμετρο.

Κάτω από το καπό υπάρχουν τα ίδια αλλά βελτιωμένα ως προς την κατανάλωση (ανάλογα με την έκδοση, έως 19%) τους τετρακύλινδρα μηχανικά σύνολα. Η βασική έκδοση συνεχίζει να είναι η 1.4 TSI (122 PS) ενώ υπάρχουν οι 2.0 TSI (προφανώς είναι οι σειράς ΕΑ113 και όχι οι τελευταίας γενιάς ΕΑ888 με διπλό ψεκασμό, όπως ο 1.8 TFSI) με 177 και 217 PS με αποκορύφωμα την ισχυρότερη κατά 15 άλογα έκδοση R που φτάνει τους 276 PS (26 λιγότερους από το Golf R). Η γκάμα των ντίζελ περιλαμβάνει τις δίλιτρες εκδόσεις με 148 και 181 PS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!