NEA

Με 350 άλογα η νέα Toyota Supra!

Toyota-FT-1_Concept_2014_175545 (1)

Το πιο καυτό σπορ μοντέλο της τελευταίας δεκαετίας για την Toyota θα είναι υβριδικό και θα αποδίδει 350 άλογα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιαπωνικού Τύπου.

Toyota-FT-1_Concept_2014_175545 (2)Η νέα Toyota Supra αναμένεται μαζί με τη νέα BMW Z4 το 2017 και μέχρι τότε πολλά έχουν να γραφτούν. Συμπληρωματικά του προηγούμενου άρθρου μας, η νέα Supra θα έχει τούρμπο δίλιτρο κινητήρα αλλά θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες στον εμπρός άξονα και με ένα στον πίσω.

Προφανώς, θα είναι υβριδικό και τετρακίνητο με την ισχύ να φτάνει περίπου τα 350 άλογα, ενώ θα δούμε και μέρος της τεχνολογίας που έχει η Toyota στους υπερπυκνωτές (όπως με τον 1.600άρη και το πρωτότυπο Yaris Hybrid R). Κάτι που είχαμε γράψει πριν καιρό και το επιβεβαιώνει το ιαπωνικό περιοδικό HolidayAuto. Και οι τρεις ηλεκτροκινητήρες που έχουν εξελιχθεί από την Toyota αλλά θα κατασκευαστούν από την BMW (όπως και το κιβώτιο ταχυτήτων). Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα BMW Z4 δεν θα έχει το ίδιο υβριδικό σύστημα, τουλάχιστον αυτό με τους υπερπυκνωτές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!