ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Φινλανδίας, αυτή την φορά νικητής ο Latvala!

latvala finland wrc 2014 (2)

H Volkswagen συνεχίζει την απόλυτη κυριαρχία της κάνοντας το 8 στα 8, αυτή την φορά με τον Jari-Matti Latvala…

latvala finland wrc 2014 (1)Στην πατρίδα του ο Jari-Matti Latvala κατάφερε να σημειώσει την σημαντικότερη ίσως νίκη στην καριέρα του η οποία τον διατηρεί σε κοντινή απόσταση από τον πρωτοπόρο Sebastian Ogier. Αυτή ήταν η 3η φετινή νίκη για στο WRC για τον Φινλανδό και η πιο ισχυρή από πλευράς ψυχολογίας καθώς μέχρι την power stage ήταν 3,7 sec πίσω από τον Ogier. Τελικά κατάφερε να είναι 0,1 sec πιο γρήγορος με τον Latvala να βρίσκεται στην 2η θέση και να συγκεντρώνει 27 βαθμούς.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν και ο Kris Meeke με τον Βρετανό να οδηγεί εντυπωσιακά γρήγορα το Citroen DS3 WRC και να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Andreas Mikkelsen, στην 5η ο μάλλον απογοητευμένος Mikko Hirvonen, ενώ ακολούθησαν οι  Juho Hanninen, Elfyn Evans, Hayden Paddon, Hennind Solberg και Karl Kruuda. Το επόμενο ράλι θα λάβει χώρα στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές στην Γερμανία στις 21-24 Αυγούστου, ενώ μέχρι τότε εδώ μπορείτε να δείτε την έως τώρα βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!