NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτό είναι το ακριβότερο τροχόσπιτο στον κόσμο!

Marchi-Elemment-Viva-VIP-Shuttle (8)

Το EleMMent Palazzo της αυστριακής Marchi Mobile είναι το ακριβότερο τροχόσπιτο στον κόσμο και πουλήθηκε έναντι 3.000.000 δολαρίων στο Ντουμπάϊ.

Το Ντουμπάϊ είναι ένα φυσιολογικό μέρος για να μένει όποιος είναι πλούσιος. Εκεί ο νόμος του χρήματος είναι αυτός που κάνει κουμάντο, από την αστυνομία με τα supercars μέχρι και την κυβέρνηση που βάζει “επάργκο” στους δρόμους για τα φτωχαδάκια. Οπότε φυσιολογικό είναι να ακούμε και για τις ακριβότερες αγοροπωλησίες, όπως αυτή του 12μετρου EleMMent Palazzo, ενός 5άστερου ξενοδοχείου πάνω σε τέσσερις τροχούς.

Για το υπερπολυτελές όσο και ιδιαίτερο τροχόσπιτο της March Mobile είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, σχεδιαστικά δεν θα μπορούσες να το αποκαλέσεις όμορφο καθώς συνδυάζει στοιχεία από ένα κλασικό τροχόσπιτο και ένα γιοτ (μάλιστα, ενδιαφέρον έχει το κοκπιτ με τον υαλοκαθαριστήρα σε σχήμα αστέρα).

Αντιθέτως, το εσωτερικό θυμίζει πεντάστερη σουίτα προσφέροντας όλα τα κομφόρ, από κοκτέιλ lounge με τζάκι, υποδαπέδια θέρμανση, τζακούζι, μέχρι και ρετιρέ στο πάνω μέρος του τροχόσπιτου! Πάντως, το Ντουμπάϊ είναι πλέον ένα από τα μέρη που ίσως και να δεις μερικά από τα πιο ασυνήθιστα οχήματα, όπως είναι το Lykan Hypersport ή το Devel Sixteen.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!