NEA

Με τούρμπο Mercedes το νέο Nissan 370Z

Nissan-370Z_2009_15678567 (2)

To νέο 370Ζ πιθανότητα θα έχει διαφορετική ονομασία αλλά και νέους ισχυρότερους τούρμπο κινητήρες τους οποίους θα προμηθεύει η Mercedes-Benz!

Nissan-370Z_2009_15678567 (1)Οι γκρίνιες συνεχίζονται στα εσωτερικά της Nissan αλλά τα πλάνα που ενορχήστρωσε -με εφαλτήριο το Infiniti Q50– ο Carlos Ghosn θα εκπληρωθούν όπως και να έχει. Τα οποία αφορούν κυρίως στις σπορ εκδόσεις των Infiniti και Nissan μιας και η συνεργασία μεταξύ των πρώτων και της Mercedes προβλέπει την προμήθεια ισχυρών τούρμπο κινητήρων.

Έτσι, το νέο 370Z, το οποίο πιθανότατα θα ονομάζεται «Ζ35» θα έχει άμεσου ψεκασμού υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες με την υπογραφή της Mercedes με την κορυφαία έκδοση να έχει 3λιτρο 6κύλιδνρο μοτέρ και να αποδίδει 410 άλογα! Θα υπάρξει και μια μικρότερη 2λιτρη 4κύλινδρη υβριδική που θα συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με ένα τούρμπο της Mercedes. Το νέο 370 Ζ (ή Ζ35, αν τελικά επικρατήσει αυτή η ονομασία) θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μέσα στο 2016 και πέρα από την κουπέ έκδοση θα διαθέτει και κάμπριο με στιλ «targa».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!