NEA

H Toyota θέλει ένα μικρότερο GT86

Toyota-GT_86_2013_156765

Η ιαπωνική εταιρία φαίνεται πως γλυκάθηκε από την απήχηση που έχει το GT86 και προχωρά στην παραγωγή ενός μικρότερου μοντέλου…

Το Toyota GT86 με την συνδρομή της Subaru βγήκε σε καλό για τους Ιάπωνες, και ακόμη καλύτερα μάλλον θα τα πάει η συνεργασία με την BMW προς την παραγωγή της νέας Supra. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Toyota φαίνεται να έχουν πάρει ζεστά τα σπορ μοντέλα που είχαν παραγκωνίσει τόσο καιρό και εξετάζουν την παραγωγή ενός πισωκίνητου κουπέ που θα λανσαριστεί σε περίπου τρία χρόνια.

Το μήκος του αμαξώματος θα κυμαίνεται στα περίπου τέσσερα μέτρα με το βάρος να πέφτει κάτω από τον τόνο, σύμφωνα με το motoring.com. Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα νέο MR2 το οποίο ίσως και να λέγεται FR2 μιας και μάλλον δεν θα είναι κεντρομήχανο.

Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο τότε, τότε μιλάμε για ένα μικρότερο από το GT86 κουπέ που ενδεχομένως στην βασική του έκδοση να συνδυάζεται με 1.600άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα με 136 PS. Από την άλλη, δημοσιεύματα θέλουν το νέο κουπέ να έχει μικρότερο 1.500άρη κινητήρα με 132 PS και 145 Nm. Για να δούμε αν μέχρι τότε η Toyota έχει να μας δείξει κάτι σε μικρότερη χωρητικότητα και σε τούρμπο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!