NEA

Πότε έρχεται το νέο Suzuki Vitara;

Suzuki-iV-4_Concept_2013_3245 (2)

H ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει τον Μάρτιο στη Γενεύη το νέο της SUV που θα χρησιμοποιεί -εκτός απροόπτου- το πολύ γνωστό όνομα Vitara…

Suzuki-iV-4_Concept_2013_3245 (1)Μέσα του επόμενου έτους αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του νέου Vitara που αισθητικά θα υιοθετεί στοιχεία από το πρωτότυπο iV-4 -οπότε θα έχει ένα πιο κλασικό SUV look- ενώ οι διαστάσεις του δεν θα διαφοροποιούνται σημαντικά από το S-Cross. Από το τελευταίο θα προέρχεται και το Allgrip, το σύστημα μετάδοσης των τετρακίνητων εκδόσεων, ενώ στη γκάμα το Vitara θα τοποθετείται πάνω από το S-Cross.

Suzuki-iV-4_Concept_2013_3245 (3)Κάτω από το S-Cross θα τοποθετηθεί η νέα γενιά του αειθαλούς Jimny, ενώ το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Suzuki θα είναι το Grand Vitara. Μόλις ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός η Suzuki θα έχει στη γκάμα της 4 διαφορετικά και καινούργια SUV, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τόσο τη δημοτικότητα της κατηγορίας όσο και την δική της μεγάλη παράδοση στα τζιπ.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι πλέον ισχυρός και μάλλον δεν αρκεί μόνο η μεγάλη παράδοση της Suzuki στα τζιπ. Αν κρίνουμε από το S-Cross, πλέον η κατηγορία έχει πολλές ολοκληρωμένες –και φτηνότερες θα λέγαμε επιλογές, π.χ. Nissan Qashqai & X-Trail-, πόσω μάλλον αν γκάμα των κινητήρων βασιστεί στους παλιούς και γνώριμους 1.600άρηδες με τον μεγάλο των 2,4 lt να βρίσκεται στο περιθώριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!