NEA

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

2014-PMS1

Ένα νέο, πρωτότυπο όχημα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Mitsubishi στο Παρίσι, που, όπως λέει η ίδια, θα αναδεικνύει τον σπορ και σοφιστικέ χαρακτήρα του Outlander PHEV.

2014-PMS2Δύο χρόνια μετά από την παρουσίαση του plug-in υβριδικού Outlander PHEV, η Ιαπωνική εταιρία ξαναχτυπά και μάλιστα στον ίδιο τόπο, στη διεθνή έκθεση της Γαλλικής πρωτεύουσας. Τα σκίτσα που αποκάλυψε, μαζί με τις λίγες πληροφορίες, έρχονται να δώσουν το στίγμα του τι πρέπει να περιμένουμε. Ένα πρωτότυπο που δεν έχει στόχο να σταθεί αυτόνομα ως όχημα αλλά περισσότερο επιδεικνύει μία διαφορετική προσέγγιση ενός ήδη υπάρχοντος μοντέλου.

Το Outlander PHEV Concept-S, για την ακρίβεια, αποτελεί ένα ειδικό πακέτο του ομώνυμου SUV, με αλλαγές τόσο στο σχεδιασμό, εσωτερικά και εξωτερικά, όσο και –όπως φαίνεται- στο χαρακτήρα και στην οδική συμπεριφορά. Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες, ενσαρκώνει τις έννοιες “Sporty & Sophisticated” και αναμένεται να δώσει μία νέα οδηγική εμπειρία. Αν δεν φέρει τρομακτικές αλλαγές σε βασικά μέρη, που δεν αναμένεται κάτι τέτοιο, λογικά θα διατηρεί το σύστημα τετρακίνησης, με το δίλιτρο turbo κινητήρα και τους δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι μπορούν να κινήσουν το όχημα και σε αμιγώς ηλεκτρική διαμόρφωση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!