NEA

Στην κορυφή το Infiniti Q80

Infiniti Q80 Inspiration concept teaser

Στο Παρίσι η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει το κορυφαίο της fastback του οποίο η σιλουέτα φαίνεται στην πρώτη teaser φωτογραφία…

Η Infiniti, το πολυτελές σήμα στον όμιλο της Nissan, θα προχωρήσει στην παρουσίαση ενός concept car στο σαλόνι του Παρισιού με την ονομασία Q80 Inspiration. Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της εταιρίας που θα κυκλοφορήσει το 2016 για να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως τα Mercedes-Benz S-Class Coupe και Audi A7 Sportback.

To Q80 θα έχει αμάξωμα τύπου fastback με επιθετική εμφάνιση, η οποία διαφαίνεται ακόμα και στη σκοτεινή teaser φωτογραφία που βλέπετε. Ιδιαίτερα γνωρίσματά του το πολύ μεγάλο καπό και η χαμηλή οροφή, οι τεράστιοι τροχοί και οι τονισμένοι θόλοι των φτερών. Το Q80 παραγωγής θα διαθέτει και υβριδική έκδοση ενώ στο εσωτερικό θα έχει τετραθέσια διάταξη. Περισσότερα στις 2 Οκτωβρίου από το caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!