ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O ειδικός στα φρένα Hella Pagid επεκτείνει τη σειρά προϊόντων του με πάνω από 10,000 είδη

Hella Pagid 5443

Ο προμηθευτής συστημάτων φρένων Hella Pagid επεκτείνει τη σειρά προϊόντων του με πάνω από 1.700 είδη σε υδραυλικά συμπλέκτη και ντίζες.

Οι πελάτες μας έχουν τώρα μια πλήρη σειρά με πάνω από 10.000 προϊόντα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν. Η επέκταση στη σειρά των προϊόντων σημαίνει ότι ντίζες για φρένα και συμπλέκτη, κεντρικοί και οι βοηθητικοί κύλινδροι συμπλέκτη και σωληνάκια φρένων είναι τώρα διαθέσιμα στα προϊόντα της Hella Pagid.

‘’Η προσθήκη των ντιζών και των υδραυλικών συμπλέκτη και είναι μια στοχευμένη επέκταση των προϊόντων μας. Παράλληλα ενισχύουμε την θέση μας ως ένας ολοκληρωμένος προμηθευτής στην αγορά’’, λέει ο Thomas Górków ως Product Manager της Hella Pagid. ‘’Η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση των προϊόντων μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μας επιτρέπει να ικανοποιούμε καλύτερα τις απαιτήσεις των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.’’ Ακριβώς όπως όλα τα προϊόντα της Hella Pagid, οι νέες σειρές πληρούν τις προδιαγραφές ΟΕΜ και πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Από το Σεπτέμβριο, τα νέα προϊόντα θα περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο BrakeGuide είτε ως εφαρμογή είτε στο διαδίκτυο, ο κατάλογος BrakeGuide είναι χρήσιμος για τον γρήγορο και με ακρίβεια εντοπισμό των ανταλλακτικών και προσφέρει φιλική προς τον χρήστη λειτουργία αναζήτησης (www.brakeguide.com).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!