NEA

Μία ωραία αλλά υπερβολική ιδέα;

BMW-2-Series-Cabriolet-67

Αν σας την σπάνε τα εργοστασιακά λογότυπα στα κινητά τηλέφωνα, τότε ελπίζουμε η ιδέα της BMW με το «LED door projector» να μην γίνει μόδα…

Η BMW 2 Convertible έκανε πριν από μερικές μέρες την διαδικτυακή της πρεμιέρα και ανάμεσα στις διάφορες φωτογραφίες υπάρχει μία που προκαλεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αφορά στις πόρτες και συγκεκριμένα σε ένα προαιρετικό κρυφό LED που προβάλλει το λογότυπο της εταιρίας στην άσφαλτο.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι για το συγκεκριμένο σύστημα, αλλά μήπως παραείναι υπερβολικό; Εκτός και αν παραμετροποιείτε και ο οδηγός μπορεί να αντικαταστήσει την προβολή με δικής του προτίμησης. Ε, τότε αλλάζει το θέμα :-)

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το κυκλικό logo προέρχεται από την Rapp Motorenwerke, μια εταιρία κατασκευής κινητήρων για αεροσκάφη, η οποία στις 21 Ιουνίου 1917 άλλαξε την ονομασία της σε Bayerische Motorenwerke GmbH, και από εκεί προέκυψε η γνωστή σε όλους μας BMW.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!