NEA

Το Νοέμβριο στην Ελλάδα το Jeep Renegade

Jeep-Renegade-Trailhawk-2015-Europe (2)

Το μήκους 4,24 m Renegade είναι το πρώτο Jeep που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και το «εισιτήριο» για την είσοδο της «σκληροπυρηνικής» off road μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV.

Οι πωλήσεις του Jeep Renegade στις ευρωπαϊκές αγορές θα αρχίσουν πριν αποχαιρετήσουμε το 2014 και πέρα από την περιορισμένης παραγωγής Opening Edition, το μικρό Jeep θα κυκλοφορήσει στα επίπεδα εξοπλισμού Sport, Longitude, Limited και Trailhawk. Συνολικά θα προσφέρονται 12 συνδυασμοί κινητήρων-κιβωτίων-μετάδοσης, με προσθιοκίνητες 4×4 εκδόσεις. Τρεις βενζινοκινητήρες (δύο MultiAir2 και ο E.torQ), δύο diesel MultiJet II, δύο μηχανικά κιβώτια, ένα διπλού συμπλέκτη DDCT και το πρώτο στην κατηγορία 9τάχυτο αυτόματο παρατάσσονται με το Renegade.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!