NEA

BMW i και Samsung Galaxy Gear [vid]

Στην έκθεση ηλεκτρονικών IFA η BMW σε συνεργασία με την Samsung παρουσίασε τον έλεγχο των μοντέλων i από ένα smart watch…

SAMSUNG-SMARTWATCH-BMW-i8Μέχρι τώρα έχουμε δει διάφορες εφαρμογές smart phones να διαχειρίζονται και να επιβλέπουν συστήματα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τι λέτε για ένα «έξυπνο» ρολόι; Όπως το Galaxy Gear S της Samsung που έχει την δυνατότητα σύνδεσης με τα συστήματα infotainment των μοντέλων i της γερμανικής εταιρείας.

SAMSUNG-SMARTWATCH-BMW-i8-i3Έτσι, οι οδηγοί των BMW i3 και i8 που φορούν ένα Galaxy Gear S θα μπορούν να ελέγχουν ορισμένες από τις λειτουργίες των αυτοκινήτων τους μέσω ενσωματωμένης κάρτας SIM και της εφαρμογής BMW i Remote App για Android. Μέσω της εφαρμογής ο «χρήστης» θα μπορεί να ενημερώνεται για την μέγιστη αυτονομία, το χρόνο που απομένει για τη φόρτιση και άλλες λειτουργίες, όπως το κλείδωμα από μακριά (στην περίπτωση που το έχει ξεχάσει), η πλοήγηση προς το αυτοκίνητο (αν δεν θυμάται που έχει σταθμεύσει), η ενεργοποίηση του κλιματισμού από νωρίτερα κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!