NEA

Αναβάθμιση για το VW Polo GTI

2015-VW-Polo-GT-Facelift-Paris-Auto Salon (6)
Μετά την ανανέωση που δέχθηκε η γκάμα του Polo, επόμενο είναι να έχει σειρά και η κορυφαία του έκδοση GTI…

Πέρα από τις σχεδιαστικές αλλαγές που παραπέμπουν στο μεγαλύτερο Golf GTI, η σημαντικότερη είδηση στο Polo GTI είναι πως το μοτέρ 1.4 TSI δίνει την θέση του στον μεγαλύτερο 1.8 TSI που είναι και ισχυρότερος κατά 10 άλογα. Συγκεκριμένα, αποδίδει 192 PS και 320 Nm ροπής και πλέον θα συνδυάζεται και με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, πέρα από το δεδομένο αυτόματο 6άρι DSG.

Το 0-100 πετυχαίνεται σε 6,7 sec (αντί 6,9) με τη τελική να φτάνει 236 km/h (αντί 228). Κατά τα υπόλοιπα οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί, η κυψελωτή γρίλια τονίζεται από κόκκινη ρίγα, πίσω υπάρχουν διπλές απολήξεις, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν επίσης διακριτικές αλλαγές. Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε τον λόγο που η VW αντικατέστησε τον 1.4 TSI (με τούρμπο + κομπρέσορα), εσείς μπορείτε να υποθέσετε γιατί;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!