NEA

Νέο Volvo XC90 και σε R-Design

Volvo-XC90-R-Design-2015 (1)

Πριν καν πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, η Volvo ανακοίνωσε την έκδοση εξοπλισμού R-Design…

To μεγαλύτερο -στην κυριολεξία, αν μιλάμε και για το μέγεθος- στοίχημα της Volvo είναι το νέο XC90 με το οποίο οι Σουηδοί θέλουν να μπουν σφήνα στο γερμανικό premium «SUV-λόμπι». Τα πρώτα μηνύματα για τo XC90 είναι θετικά, καθώς κατάφερε να γίνει ξεπουλήσει και τις 1.927 ειδικές εκδόσεις XC90 First Edition μέσα σε μόλις 47 ώρες από το web site της εταιρίας.

Η οποία ανακοίνωσε και την έκδοση εξοπλισμού R-Design για όσους θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με το σπορ στοιχείο. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, το XC90 R-Design ξεχωρίζει από τους σπορ προφυλακτήρες, τα αεροδυναμικά σπόιλερ, το χρώμιο σε διάφορες λεπτομέρειες και στους εξωτερικούς καθρέπτες, τις διπλές απολήξεις, τις 20άρες ζάντες (προαιρετικά υπάρχουν και 22άρες) κ.α. Ανάλογου ύφους είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό με μπόλικο δέρμα και λοιπά στοιχεία αναβάθμισης.

[accordion close=”1″ title=”Τι λέει η Volvo για το XC90 R-Design“]
  • Η Volvo αποκαλύπτει το Νέο XC90 σε έκδοση R-Design
  • Εντυπωσιακές εξωτερικές και εσωτερικές λεπτομέρειες με έντονο σπορ χαρακτήρα
  • Εξωτερικά, διαφορετική γρίλια, σπόιλερ, ματ και γυαλιστεροί χρωματικοί συνδυασμοί, σπορ R-Design ζάντες αλουμινίου 20 και 22 ιντσών
  • Σπορ καθίσματα και πεντάλ, περφορέ δερμάτινο τιμόνι και φωτιζόμενοι μαρσπιέδες, μερικές από τις διαφορές στο εσωτερικό

Λίγες μόλις μέρες αφότου αποκάλυψε το Νέο Volvo XC90, η σουηδική εταιρεία παρουσιάζει και την έκδοση R-Design του νέου μοντέλου. Το Νέο Volvo XC90 R-Design σίγουρα θα κάνει πολλά κεφάλια να στραφούν με θαυμασμό καθώς το εξωτερικό του κυριαρχείται από δυναμικά σπορ χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει σημείο πάνω στο αμάξωμα που να μην έχει δεχθεί τις δημιουργικές πινελιές των σχεδιαστών της Volvo, με στόχο την οπτική διαφοροποίηση και τη δημιουργία μιας έντονης σπορ αίσθησης.

Στο εξωτερικό, η διαφορετική γρίλια, το εμπρός σπόιλερ, τα μεταλλικά – silk metal – φιλέτα των παραθύρων, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, οι γυαλιστερές ράγες οροφής και οι εξωτερικοί καθρέπτες σε ασημί ματ χρώμα, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Ζάντες αλουμινίου σε σπορ σχέδιο και διάσταση 20 ή και – προαιρετικά – 22 ιντσών συμπληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα.

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι επενδυμένο με περφορέ δέρμα συνδυάζονται με ιδιαίτερες R-Design λεπτομέρειες όπως η λαβή του μοχλού ταχυτήτων, τα πεντάλ και οι φωτιζόμενοι μαρσπιέδες στο πλάι. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του και ένα ειδικού, R-Design σχεδιασμού κλειδί με τηλεχειρισμό.

Φυσικά, στο εσωτερικό και της R-Design έκδοσης του Νέου XC90 κυριαρχεί η οθόνη τύπου tablet στην κεντρική κονσόλα και το διάστασης 12,3 ιντσών γραφικό περιβάλλον (πίνακας οργάνων) εμπρός από τον οδηγό, το οποίο περιλαμβάνει και ένα επιπλέον, R-Design γραφικό θέμα.

Η R-Design έκδοση αποτελεί τη μία από τις τέσσερις εκδόσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Νέο XC90. Οι εκδόσεις σχηματικά δημιουργούν ένα «δένδρο». Στη βάση βρίσκεται η ήδη πλούσια έκδοση Kinetic, ακολουθούμενη πιο ψηλά από τον «κορμό», την ακόμη πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Momentum. Από εκεί και πέρα, για τον απαιτητικό οδηγό που θέλει ένα Νέο XC90 που πραγματικά θα διαφοροποιείται και θα έχει μία πιο προσωπική σφραγίδα, το δένδρο έχει δύο κλαδιά, δύο ισοδύναμες επιλογές: την R-Design με σπορ αέρα και αγωνιστική αύρα και την Inscription, που απευθύνεται σε όσους προτιμούν την απόλυτη πολυτέλεια και κομψότητα.

Το Νέο Volvo XC90 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στο ερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, 4-19 Οκτωβρίου 2014.[/accordion]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!