NEA

Volvo S90, ένα σκαλί πάνω

volvo-s90

Προγραμματισμένη να σταθεί απέναντι στις BMW Σειράς 5 και Mercedes E-Class, η νέα ναυαρχίδα της σουηδικής εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το νέο αυτό μοντέλο της Volvo δεν θα διαφέρει αισθητά σε διαστάσεις από το S80, θα υιοθετεί όμως ένα πιο μοντέρνο σχεδιασμό, που θα παραπέμπει οπτικά στο XC90. Χοντρικά δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε ένα αμάξωμα με ήπιες καμπύλες και μία χαρακτηριστική μάσκα μπροστά, με φωτιστικά σώματα που στο εσωτερικό τους θα φέρουν LED φώτα ημέρας, σχήματος Τ.

Αντίστοιχης φιλοσοφίας με το XC90 θα είναι και η καμπίνα των επιβατών, οπότε υπολογίστε ένα πολύ βαρύ τεχνολογικό επίπεδο εξοπλισμού, με μεγάλες οθόνες αφής, ψηφιακά όργανα και βεβαίως φινίρισμα με καλής ποιότητας δέρματα, ξύλο και μεταλλικές επιφάνειες. Το αυτοκίνητο αναμένεται να χρησιμοποιεί επίσης την ίδια πλατφόρμα, SPA, και πιθανά την ίδια γκάμα κινητήρων, βενζίνης και diesel. Στόχος της Volvo είναι να το λανσάρει το 2016, με τιμή κάτι παραπάνω από 35.000 ευρώ στην Ευρώπη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!