NEA

Το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στο Παρίσι

Mitsubishi reveals Outlander PHEV Concept-S prior to Paris Motor Show (1)

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του στο σαλόνι του Παρισιού η ιαπωνική εταιρία δίνει τις πρώτες δύο φωτογραφίες στην δημοσιότητα…

Mitsubishi reveals Outlander PHEV Concept-S prior to Paris Motor Show (1)Η Mitsubishi το περιγράφει ως ένα ειδικό σχεδιαστικό πακέτο για το τωρινό υβριδικό Outlander PHEV που κυκλοφορεί καιρό σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες με ισχυρή ζήτηση (για υβριδικό SUV) στην αμερικανική αγορά. Οι διαφορές από το κανονικό μοντέλο εντοπίζονται στην μάσκα που σχηματίζει ένα «Χ», στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και στους εντελώς νέους προβολείς. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο πρωτότυπο προϊδεάζει για την επερχόμενη -από το νέο έτος- ανανεωμένη εκδοχή του Outlander.

Mitsubishi reveals Outlander PHEV Concept-S prior to Paris Motor Show (2)Στο εσωτερικό υπάρχουν  νέοι θεματικοί συνδυασμοί με διαφορετικές αποχρώσεις στα σημεία, ενώ νέο είναι και το φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα. Το concept εξοπλίζεται με το γνωστό plug-in υβριδικό σύστημα με τον 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 MIVEC και με ηλεκτροκινητήρες στους δύο άξονες που τροφοδοτούνται με ενέργεια από μπαταρία λιθίου-ιόντων 12 kWh. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το υβριδικό σύστημα του Outlander.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!