ΑΓΩΝΕΣ

Η McLaren κατηγορεί την Red Bull

F1 Grand Prix of Germany - Qualifying

Το Grand Prix Σιγκαπούρης ήταν το πρώτο στο οποίο εφαρμόστηκαν οι περιορισμοί στην επικοινωνία των ομάδων με τους οδηγούς. Ωστόσο, σύμφωνα με τη McLaren, η Red Bull Racing δεν τήρησε τις απαγορεύσεις αυτές. Έχουν όμως απάντηση οι «ταύροι»…

Μετά τις τελευταίες διευκρινήσεις, οι συμβουλές μέσω team radio που αφορούσαν στα περάσματα πάνω από τα κερμπ στις στροφές, απαγορεύονταν. Στην πορεία του αγώνα στη Μαρίνα Μπέι, κάποια στιγμή ο Simon Rennie (μηχανικός αγώνα του Daniel Ricciardo) ακούστηκε να λέει: «Το να αποφεύγεις τα κερμπ μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με το μονοθέσιο».

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη επικοινωνία, ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, είπε: «Οι αλλαγές μας κάνουν να ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο ακούγοντας τι λένε και τι δεν λένε οι άλλες ομάδες, αναζητώντας επικοινωνίες όπως αυτή που έγινε εις διπλούν ανάμεσα στη Red Bull και τον Ricciardo. Θεωρώ πως ήταν κωδικοποιημένο μήνυμα. Είναι θέμα της FIA να το ερευνήσει αλλά ήταν παράξενο μήνυμα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!