NEA

Φθινόπωρο με Audi TT Roadster & TTS Roadster

Audi TTS Roadster

H ανοιχτή έκδοση του Audi TT θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά λίγο μετά το ντεμπούτο στο σαλόνι του Παρισιού…

Audi TT Roadster official photos 2015 paris auto show (2)Το νέο Audi TT αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας πριν το τέλος του έτους ενώ αρχές Οκτωβρίου, στο σαλόνι του Παρισιού, θα παρουσιαστεί το TT Roadster. Το οποίο διατηρεί την δυναμική παρουσία του με μαλακή οροφή, η οποία ζυγίζει 39 kg και αναδιπλώνεται σε μόλις 10 sec, σύμφωνα με την γερμανική εταιρία. Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, το νέο TT Roadster παρόλο που βασίζεται σε πλατφόρμα MQB με μακρύτερο μεταξόνιο (+37 mm) είναι κατά 21 mm κοντύτερο και ελάχιστα χαμηλότερο (-3 mm). To εσωτερικό είναι πανομοιότυπο με του κουπέ TT και η Audi στέκεται ιδιαίτερα στον φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Audi TT Roadster official photos 2015 paris auto show (1)Το πλαίσιο συνδυάζει χάλυβα με αλουμίνιο και το απόβαρο καταφέρνει να διατηρείται στα 1.320 kg στην έκδοση 2.0 TFSI, κοντά στην τιμή του απερχόμενου μοντέλου. Η οροφή ανοιγοκλείνει και εν κινήσει (έως τα 50 km/h), ενώ το πορτμπαγκάζ προσφέρει 280 lt (με την οροφή σηκωμένη, +30 lt από το προηγούμενο TT Roadster) και είναι 55 lt μικρότερο από ότι της πρόσφατης BMW 2 Convertible.

Οι κινητήρες προέρχονται από το κουπέ ΤΤ (με μηχανικό 6άρι ή αυτόματο DSG) και αρχικά θα λανσαριστεί η έκδοση 2.0 TFSI (230 PS, υπάρχει και τετρακίνητη) και η προσθιοκίνητη 2.0 ΤDI (184 PS). Στην κορυφή βρίσκεται το στάνταρ τετρακίνητο TTS Roadster με δίλιτρο TFSI που αποδίδει 310 PS με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε μόλις 4,9 sec.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!