ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

MANN FreciousPlus: Νέο φίλτρο καμπίνας για αυξημένη προστασία

FreciousPlus_in_der_Anwendung_01 (1)

Η MANN-FILTER παρουσιάζει ένα νέο φίλτρο καμπίνας με βιολειτουργική επικάλυψη στην Automechanika. Το FreciousPlus απορροφά τα αλλεργιογόνα και εμποδίζει βακτήρια και μύκητες μούχλας να εισέλθουν στην καμπίνα των επιβατών.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από αλλεργίες, η οποία είναι μια αντίδραση υπερευαισθησίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Πολλά από αυτά τα αλλεργικά συμπτώματα είναι εξαιρετικά δυσάρεστα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατατάσσει τις αλλεργίες ως το τέταρτο πιο σημαντικό χρόνιο νόσημα στον κόσμο.

FreciousPlus_FilterschichtenΑκόμη και στα οχήματα, οι ευπαθείς επιβάτες παρουσιάζουν αλλεργικά συμπτώματα που προκαλούνται από γύρη, βακτήρια και μύκητες μούχλας. Για να βοηθήσει τους πληγέντες επιβάτες να αναπνέουν πιο ελεύθερα η MANN-FILTER θα παρουσιάσει μια καινοτόμο λύση στην Automechanika – το νέο φίλτρο καμπίνας FreciousPlus. Απορροφά τα αλλεργιογόνα  και αποτρέπει βακτήρια  και μύκητες μούχλας να εισέλθουν στην καμπίνα των επιβατών μέσω του συστήματος εξαερισμού. Οι επισκέπτες στη φετινή Automechanika στην Φρανκφούρτη μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το νέο φίλτρο καμπίνας FreciousPlus με την επίσκεψη τους στα περίπτερα της MANN-FILTER στην Αίθουσα 3 και στην Αίθουσα 8.

Νέα φόρμουλα φίλτρου για προστασία από αλλεργιογόνα, βακτήρια και μύκητες μούχλας

Τα φίλτρα καμπίνας στην τρέχουσα σειρά προϊόντων της MANN-FILTER περιέχουν ένα στρώμα φίλτρου σωματιδίων και συχνά  ένα επιπρόσθετο στρώμα ενεργού άνθρακα. Το νέο φίλτρο καμπίνας FreciousPlus διαθέτει επίσης τα δύο αυτά στρώματα. Η στρώση φίλτρου σωματιδίων αφαιρεί σχεδόν το 100 τοις εκατό των χονδρών σωματιδίων όπως σκόνη, γύρη και σκόνη ελαστικών όπως επίσης και τα μικροσκοπικά αναπνεύσιμα σωματίδια όπως είναι τα αιωρούμενα. Το επόμενο στρώμα περιέχει ενεργό άνθρακα ο οποίος εξάγεται από κελύφη καρύδας . Αυτό απορροφά σχεδόν όλα τα επιβλαβή αέρια, δυσάρεστες οσμές καθώς και όζον από τον αέρα που ρέει μέσα στην καμπίνα.

Το νέο χαρακτηριστικό του φίλτρου καμπίνας FreciousPlus είναι ένα επιπλέον τρίτο στρώμα. Αυτό το καινοτόμο βιολειτουργικό ειδικό στρώμα είναι αντιαλλεργιογόνο και αντιμικροβιακό. Έτσι τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες προστατεύονται από αλλεργιογόνα, βακτήρια και μύκητες μούχλας. Το νέο φίλτρο καμπίνας απορροφά έως και το 100 τοις εκατό των τα αλλεργιογόνων. Η ανάπτυξης μυκήτων μούχλας μειώνεται περισσότερο από 95 τοις εκατό.

Οι αντιαλλεργιογόνες αυτές ιδιότητες του νέου στρώματος του φίλτρου παρέχονται από μία καινοτόμο επίστρωση πολυφαινολών. Οι πολυφαινόλες είναι φυσικά προϊόντα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και θεωρούνται ωφέλιμες για την υγεία. Βρίσκονται σε πολλά φυτά, όπως το πράσινο τσάι και τα ρόδια και έχουν την ικανότητα να απορροφούν τα αλλεργιογόνα και να τα καθιστούν αβλαβή. Η MANN-FILTER χρησιμοποιεί αυτό το αποτέλεσμα στη στρώση πολυφαινολών στα νέα φίλτρα καμπίνας FreciousPlus.

Το νέο FreciousPlus έχει επίσης διαφορετική εμφάνιση από τα άλλα φίλτρα καμπίνας. Το κίτρινο χρώμα της στρώσης πολυφαινολών του δίνει μία ξεχωριστή εμφάνιση. Όπως και τα άλλα φίλτρα καμπίνας θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή μία φορά το χρόνο.

6,500 τύποι φίλτρων για αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις παγκοσμίως

Η σειρά προϊόντων της MANN-FILTER καλύπτει πάνω από το 97 τοις εκατό του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων. Η εταιρεία προσφέρει πάνω από 6.500 τύπους φίλτρων για περισσότερες από 90.000 εφαρμογές παγκοσμίως. Ο Όμιλος MANN + HUMMEL απασχολεί 1.000 ερευνητές που εργάζονται για να εξασφαλίσουν κορυφαία ποιότητα προϊόντων και με περίπου 220  αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας, ήταν μεταξύ των 50 πιο ενεργών εταιριών σε αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας στη Γερμανία το 2013 για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η MANN + HUMMEL κατέχει πάνω από 3.000 αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και υποδείγματα χρησιμότητας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button