NEA

O σούπερ οικονομικός ντίζελ της Jaguar XE [vid]

two liter Ingenium diesel engine in 2015 Jaguar XE_0

H βρετανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία καθώς και ένα σχετικό βίντεο για τον ντίζελ 2.0 Ingenium…

two liter Ingenium diesel engine in 2015 Jaguar XE_0Πριν από μερικές μέρες η Jaguar προχώρησε στην πλήρη αποκάλυψη της XE, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο κοινό της έκθεσης του Παρισιού. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της XE θα είναι ένας ολοκαίνουργιος αλουμινένιος 4κύλινδρος 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας με όλα τα καλά της τεχνολογίας (τελευταίας γενιάς common rail, μεταβλητό χρονισμό στην εξαγωγή, τούρμπο VTG, καταλυτικό SCRεπανακυκλοφορία EGR κ.α.).

Θα υπάρχουν δύο εκδοχές του 2.0 Ingenium, η μικρότερη με 163 PS/380 Nm και η ισχυρότερη με 180 PS/430 Nm με κατανάλωση από 3,7 lt/100 km και εκπομπή CO2 από 99 g/km. Την γκάμα συμπληρώνουν οι δίλιτρες τούρμπο βενζινοκίνητες εκδόσεις με αποκορύφωμα την V6 3.0 με 340 PS. Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη νέα Jaguar XE.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!