NEA

Δωρεάν κουπόνια καυσίμου με τα ελαστικά MICHELIN

Michelin -Winter-SO-Cars-PST 60x80-Greek5 copy

Από 1 Οκτωβρίου η Michelin λανσάρει νέα προωθητική ενέργεια με δωρεάν κουπόνια καυσίμου έως 40 €.

Για τη Michelin, οι καλύτεροι οδηγοί είναι εκείνοι που φθάνουν πάντοτε με ασφάλεια στον προορισμό τους, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες που απαιτούν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις από οδηγούς και οχήματα. Από 1 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου, οι οδηγοί μπορούν να φθάσουν με ασφάλεια πιο μακριά, χάρη στα κουπόνια καυσίμων αξίας έως 40 ευρώ, που προσφέρει η Michelin με την αγορά 4 ελαστικών  για επιβατικά αυτοκίνητα.

Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να ενταχθούν καταναλωτές που θα αγοράσουν 4 ελαστικά MICHELIN, για διάμετρο ζάντας 13” –  23” για επιβατικά αυτοκίνητα, 4×4 και ελαφρά φορτηγά, και θα εγγραφούν στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα  www.performance.michelin.gr ή μέσω ταχυδρομείου. Πιο αναλυτικά, για αγορά ελαστικών MICHELIN  13” –  16”, οι καταναλωτές θα λάβουν κουπόνι καυσίμου αξίας 20€, ενώ για αγορά ελαστικών MICHELIN 17” –  23” θα λάβουν κουπόνι καυσίμου αξίας 40€. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους της προωθητικής ενέργειας και τα καταστήματα πώλησης ελαστικών MICHELIN είναι διαθέσιμες στο www.performance.michelin.gr

MICHELIN Total Performance. Η Michelin αξιοποιεί τις καινοτόμες τεχνολογίες της προκειμένου να προσφέρει αξιόπιστα και ασφαλή ελαστικά. Εκτός από την αυξημένη ασφάλεια οι οδηγοί που επιλέγουν τα ελαστικά MICHELIN επωφελούνται από την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και τη μεγάλη διάρκεια ζωής ελαστικών, χάρη στο σύνολο των επιδόσεων MICHELIN Total Performance, που προσφέρει κάθε ελαστικό MICHELIN.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!