ΑΓΩΝΕΣ

GP Ιαπωνίας: pole position για Rosberg

rosberg-japan15-act960

Ο Nico Rosberg επικράτησε του Lewis Hamilton στη μάχη των δύο Mercedes W05 Hybrid Για την pole position στη Σουζούκα.

Για 8η φορά φέτος οι Mercedes έκαναν το 1 – 2, γι’ αύριο στον αγώνα αναμένεται ο τυφώνας να φέρει βροχή και ισχυρούς ανέμους. Ο Hamilton είχε μια έξοδο και επαφή με τα προστατευτικά ελαστικά στην 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμών, στην 1η στροφή που επηρέασε την προσπάθειά του για τη μάχη της pole. Η πίστα της Σουζούκα σήμερα είχε συννεφιά, οι κερκίδες ήταν κατάμεστες και όλοι στα πάντοκ συζητούσαν για τις αλλαγές του 2015. Ο Alonso όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της McLaren, ο Vettel μ’ αυτά της Ferrari ενώ τη θέση του στη Red Bull θα πάρει ο Kvyat.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα δεν υπήρξε κάποια έκπληξη. Στο Q1 οι μεγάλες ομάδες προσπάθησαν αρχικά με την σκληρή γόμα της Pirelli (πορτοκαλί σιρίτι) ενώ οι πιο αργοί συνδυασμοί έβαλαν κατευθείαν τη μέση γόμα (άσπρο σιρίτι) που είναι πιο γρήγορη κατά 1 δευτερόλεπτο. Από την 16αδα αποκλείστηκαν όπως ήταν αναμενόμενο οι δυο Marussia, οι δυο Caterham (σ.σ: προς απογοήτευση των οπαδών του Kobayashi) και οι δυο Lotus.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!