ΑΓΩΝΕΣ

GP Ιαπωνίας: σε κρίσιμη κατάσταση ο Jules Bianchi

Η επιτυχία του Hamilton στην Ιαπωνία επισκιάστηκε από το σοβαρό ατύχημα του πιλότου της Marussia Jules Bianchi που φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι…

O Jules Bianchi έπεσε πάνω στο τρακτέρ που βρισκόταν εκεί για να βγάλει έξω το μονοθέσιο του Adrian Sutil, που λίγο πριν είχε βγει στην ίδια στροφή, χωρίς ωστόσο περαιτέρω συνέπειες. Το ατύχημα έγινε στον 44ο γύρο και ο αγώνας διακόπηκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασης του Bianchi, ο οποίος μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο.

Η MR03 έχει υποστεί ζημιές στο roll hoop που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του οδηγού. Η “μπανιέρα” είναι ανέπαφη αλλά έχει δεχθεί χτυπήματα, όπως μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία. Ο Γάλλος “καρφώθηκε” κάτω από τον γερανό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δίνει μάχη για την ζωή του. Όλοι ευχόμαστε να είναι αυτός ο πραγματικός νικητής στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του.

upd (6/10): Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της FIA, η κατάσταση της υγείας του 25χρονου Γάλλου “παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή”.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!