ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Automechanika: Η HELLA επεκτείνει τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα της

hella automechanika 2014

 

Νέα προϊόντα: θερμοστάτες, αισθητήρες διαφορικής πίεσης, αντλίες κενού και πεντάλ γκαζιού…

H HELLA παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμες λύσεις για κάθε είδους ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη με τα προϊόντα της εταιρίας να στοχεύουν στους ακόλουθους τομείς: την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, την ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2 και την ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης. Στο τμήμα του Aftermarket, ο ειδικός στα ηλεκτρονικά προσφέρει μία πραγματικά ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για ευρεία κάλυψη της αγοράς. Σήμερα η σειρά αυτή περιλαμβάνει 23 ομάδες προϊόντων που περιέχουν συνολικά 3.000 διαφορετικούς κωδικούς. Από τα μέσα του 2014, οι νέες κατηγορίες προϊόντων όπως θερμοστάτες, αισθητήρες διαφορικής πίεσης, αντλίες κενού και πεντάλ γκαζιού έχουν προστεθεί στην αυξανόμενη αυτή σειρά.

Ένα νέο προϊόν που προστέθηκε στο τμήμα Aftermarket της HELLA από τα μέσα του 2014 είναι ο θερμοστάτης. Χάρη στους 620 κωδικούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 27.000 περίπου εφαρμογές οχημάτων, το πρόγραμμα της HELLA παρέχει εξαιρετικά μεγάλη κάλυψη της αγοράς, η οποία συμπληρώνει τέλεια τα προϊόντα της διαχείρισης θερμότητας του κλιματισμού και κινητήρα του ειδικού Behr Hella Service. Εκτός από τις προσιτές τιμές, και τους δοκιμασμένους χωνευτούς θερμοστάτες, υπάρχουν διαθέσιμοι θερμοστάτες με κάλυμμα, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο μπλοκ του κινητήρα ή στους σωλήνες του ψυκτικού.

Όλοι οι θερμοστάτες έρχονται με φλάντζες. Παράλληλα, οι φλάντζες και τα στεγανωτικά είναι προς πώληση και μεμονωμένα. Στο τέλος του 2014, τα προϊόντα της εταιρίας θα επεκταθούν περαιτέρω προσθέτοντας έναν ηλεκτρονικά (χαρτογράφηση) ελεγχόμενο θερμοστάτη, ο οποίος θα επιτρέπει στο κύκλωμα ψύξης να ελέγχεται από το ηλεκτρονικό σύστημα του κινητήρα. Αυτό εξυπηρετεί στο ν’ αυξήσουμε την απόδοση του κινητήρα και τη διάρκεια ζωής. Επίσης η HELLA θα εισάγει στα προϊόντα της τον αισθητήρα διαφορικής πίεσης, ο οποίος μετρά τη διαφορά πίεσης στο σύστημα καυσαερίων πριν και μετά το φίλτρο σωματιδίων αιθάλης (DPF).

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 διαφορετικά είδη αισθητήρων  πίεσης καυσαερίων διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι η HELLA είναι σε θέση να παρέχει εφαρμογές για πάνω από 1.300 τύπους οχημάτων και 120 εφαρμογές πρώτης τοποθέτησης ΟΕ. Στο τομέα των ηλεκτρονικών αντλιών κενού για το πνευματικό σύστημα ενίσχυσης της πέδησης, υπάρχουν τρεις ‘γενιές’ αντλιών, όλες ανεπτυγμένες και κατασκευασμένες από τη HELLA. Αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιοδήποτε σύστημα κίνησης, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών και υβριδικών.

Η Aftermarket σειρά των πεντάλ γκαζιού της HELLA αυτή τη στιγμή περιέχει 37 παραλλαγές, δημιουργώντας ένα σύνολο από 2.400 εφαρμογές οχημάτων. Ως ηγέτης της αγοράς και της τεχνολογίας, όταν πρόκειται για πεντάλ γκαζιού σαν εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης ΟΕ, η HELLA έχει εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία και εμπειρία στα χέρια της και μπορεί να την εφαρμόσει στο τμήμα του Aftermarket.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!