ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Bilstein Clubsport: η τελική πινελιά για την Lightweight BMW M4

BILSTEIN LIGHTWEIGHT BMW M4 (1)

Η μείωση του βάρους είναι το πρώτο βήμα κάθε βελτιωτή. Η Lightweight Auspuffanlagen GmbH, που ειδικεύεται στη βελτίωση οχημάτων BMW, έχει τη θεμελιώδη αυτή αρχή ακόμα και στο όνομά της.

BILSTEIN LIGHTWEIGHT BMW M4 (2)Με την LW M4, η ομάδα με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Marc Müller από την πόλη Mittenaar του Έσσεν, έχουν δημιουργήσει μια BMW M4 coupé 520 ίππων, βελτιωμένη για υψηλές επιδόσεις, με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Η τελευταία πινελιά για τη μετατροπή πίστας είναι η προσθήκη της coilover ανάρτησης Bilstein Clubsport. Ένας κλωβός ασφαλείας, bucket καθίσματα με ζώνες 6 σημείων, σημαντική μείωση του βάρους, ρυθμιζόμενη μπροστινή πτέρυγα, πίσω διάχυτης και αεροτομή από ανθρακόνημα και κλειστό πάτωμα είναι τα επιπλέον υποσχόμενα συστατικά για την είσοδο της LW M4 στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

BILSTEIN LIGHTWEIGHT BMW M4 (3)Η Bilstein Clubsport, έχει προσαρμοστεί ειδικά για την μετατροπή της BMW M4 coupe και θα είναι διαθέσιμη για την BMW M4 από τον Δεκέμβριο και συνδυάζει τη δοκιμασμένη τεχνολογία πίεσης αερίου μονού σωλήνα της Bilstein με τις υψηλότερες τεχνικές απαιτήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η 2-οδη ανάρτηση Clubsport μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα μέσω ρυθμιστικών αλουμινίου στα στάδια επαναφοράς (κόκκινο) και συμπίεσης (μπλε) από 1 (μαλακό) έως 10 (σκληρό). Με αποτέλεσμα 100 ευδιάκριτες παραλλαγές ρύθμισης για βέλτιστες επιδόσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!