NEA

Schaeffler, νέα μονάδα παραγωγής στην Ρωσία

Schaeffler news oct 2014 (4)

O όμιλος Schaeffler, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές προϊόντων στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία, εγκαινίασε την πρώτη μονάδα παραγωγής του στη Ρωσία…

Ο Mikhail Volkov, General Director of Schaeffler Manufacturing RU  περιφανείς, παρουσιάζει το συμβολικό κλειδί του νέου εργοστασίου στο Ulyanovsk. Αριστερά:Ο Dietmar Heinrich, CEO Schaeffler Region Europe.Στη νέα μονάδα παραγωγής στο Ουλιάνοφσκ, ο όμιλος Schaeffler θα κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τον πρώτο εξοπλισμό αυτοκινήτων και τη σιδηροδρομική βιομηχανία, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνείς επίπεδο. Παρόντες στην τελετή εγκαινίων ήταν η δήμαρχος της πόλης Μαρίνα Bespalova μαζί με τους εκπροσώπους της περιφερειακής διοίκησης Ουλιάνοφσκ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Schaeffler. Ο Mikhail Volkov, Γενικός Διευθυντής της Schaeffler στη Βιομηχανία RU, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της τελετής με ένα συμβολικό κλειδί για τη νέα μονάδα παραγωγής. Μετά την κοπή της κορδέλας, οι επισκέπτες γιόρτασαν την επίσημη έναρξη του εργοστασίου και της παραγωγής .

Κοπή της κορδέλας. Από αριστερά προς τα δεξιά:: Dietmar Heinrich, CEO Schaeffler Region Europe; Mikhail Volkov, General Director of Schaeffler Manufacturing RU; Sergej Morozov, governor of the Ulyanovsk region; Marina Bespalova, city's mayor Ulyanovsk; Norbert Indlekofer, CEO Schaeffler Automotive; Prof. Dr. Rainer Lindner, Executive Director, Committee on Eastern European Economic Relations.Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την παραγωγή της Schaeffler. Η παραγωγή στο νέο εργοστάσιο πληροί στον ύψιστο βαθμό όλα τα παγκόσμια στάνταρ εργασιακής ασφάλειας του Ομίλου Schaeffler καθώς και όλα τα πρότυπα της προστασίας του περιβάλλοντος. Το εργοστάσιο παράγει σήμερα, στις δύο γραμμές παραγωγής ,συμπλέκτες και ανταλλακτικά για το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων,. Η παραγωγή των ρουλεμάν με κωνικούς κυλίνδρους για τα ηλεκτρικά τρένα «Sapsan» και «Lastotschka» έχει οριστεί να ξεκινήσει το τέλος του 2014.

Visual “More” v1.03, CMYK – 18.03.2013Ο Sergey Morozov, κυβερνήτης της περιοχής Ουλιάνοφσκ, είπε πως: «Μια νέα μονάδα κατασκευής δεν είναι μόνο ένα νέο βιομηχανικό συγκρότημα, αλλά δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή μας. “Η μονάδα παραγωγής διαθέτει σήμερα πάνω από 100 εργαζόμενούς από τους περίπου 300 εργαζομένους που έχουν προγραμματίσει συνολικά.

Schaeffler news oct 2014 (3)Η Schaeffler δίνει ιδιαίτερη βάση στην κατάρτιση και την εξειδίκευση του προσωπικού της στην τεχνογνωσία : πολλοί έχουν έχουν ήδη εκπαιδευτεί και καταρτιστεί στις παραγωγικές μονάδες τις Schaeffler στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, Σλοβακία και τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Dietmar Heinrich, CEO Europe στη Schaeffler, είπε ότι: «Το άνοιγμα του νέου εργοστάσιου στο Ουλιάνοφσκ θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στη ρωσική αγορά. Η τοπική παραγωγή μας επιτρέπει να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας και στους καταναλωτές της Ρωσίας, και έτσι να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις της αγοράς».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!