ΑΓΩΝΕΣ

Πρωταθλήτρια η Audi στο DTM!

Motorsports / DTM 10. race Hockenheim

Με μία επική ανατροπή στον τελευταία αγώνα της σεζόν, στην πίστα του Χόκενχαϊμ, η Audi… έκλεψε τον τίτλο κατασκευαστών από τα χέρια της BMW.

Η στρατηγική στην επιλογή των ελαστικών απέδωσε και η Audi έκανε το 1-2-3, με τον Mattias Ekstrom να κατακτά τη νίκη και τους Rockenfeller-Green να ανεβαίνουν μαζί του στο βάθρο. Τέταρτος ήταν ο Paul di Resta με Mercedes και 5ος ο φετινός πρωταθλητής, Marco Wittmann, με BMW. Η Audi ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 409 βαθμούς, έναντι 379 της BMW και 222 της Mercedes.

Η εκκίνηση δεν ήταν καλή για τον pole sitter Miguel Molina. O 25χρονος Ισπανός υποχώρησε στην 5η θέση, με τον Jamie Green να τίθεται επικεφαλής μετά τις πρώτες στροφές. Πίσω του ακολουθούσαν ο Ekstrom και οι Wehrlein (Mercedes), Farfus (BMW). Γύρο με το γύρο, οι 8 οδηγοί με τη μαλακή γόμα ελαστικών άρχισαν να ανεβαίνουν και να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!