NEA

Νέο Mazda CX-3 στο Λος Άντζελες

Mazda CX-3 teased for Los Angeles

Με εξαίρεση το τι γίνεται στην Ελλάδα, η Mazda φουλάρει στον υπόλοιπο κόσμο και είναι έτοιμη να εισάγει ένα κόμπακτ crossover…

Έτσι, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου νέου MX-5 (μένει να δούμε ποιος και πως θα το εισάγει στην εγχώρια αγορά) η Mazda ετοιμάζεται για την παρουσίαση του πρωτότυπου CX-3 στην έκθεση του Λος Άντζελες (21-30 Νοεμβρίου). Στην οθόνη σας βλέπετε το πρώτο σκίτσο και όπως αποκαλύπτει η επωνυμία πρόκειται για ένα μικρό SUV που θα τοποθετείται κάτω από το CX-5.

Σχεδιαστικά θα ενσωματώνει όλα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά του KODO design και της τεχνολογίας SkyActiv, ενώ το στιλ του αμαξώματος θα έχει ελαφρώς πιο επιθετική σχεδίαση. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικά δεδομένα και στοιχεία, αλλά είναι μάλλον βέβαιο πως θα υπάρχουν τόσο προσθιοκίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις και πως θα χρησιμοποιηθεί ο νέος 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας (με ισχύ 105 PS), που είδαμε στο νέο Mazda 2, καθώς και ο 1.500άρης βενζίνης στην ισχυρότερη εκδοχή του (με 115 PS).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!