NEA

Ford, ρίχνει ντόρτια στη Βραζιλία

FORD-SUV-CONCEPTS-1-SPORT

H Ford ποντάρει πολλά στα SUV καθώς στην έκθεση του Σάο Πάολο παρουσίασε μονομιάς 4 πρωτότυπα/παραλλαγές του EcoSport και του Troller…

FORD-SUV-CONCEPTS-2-BEASTΤο Storm αποτελεί μια πιο δυναμική παραλλαγή του EcoSport, που δανείζεται και στοιχεία από το F150 Raptor. Στοιχεία όπως το διαφορετικό λογότυπο της Ford σε συνδυασμό και με τις μαύρες προεκτάσεις των φτερών, που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο off road look. Η βαφή εδώ είναι αποκλειστικά γαλάζια, ενώ στο Beast είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση του λευκού και στο Beauty του χρώματος του χαλκού σε συνδυασμό με μαύρη οροφή.

FORD-SUV-CONCEPTS-3-BEAUTYΟι δύο αυτές εκδοχές του EcoSport κινούνται μεταξύ της πολυτέλειας και του σπορ χαρακτήρα. Έτσι το Beauty διαθέτει 4 ξεχωριστά καθίσματα στο εσωτερικό του μαζί με εξελιγμένο σύστημα infotainment, ενώ το Beast ξεχωρίζει κυρίως από τη διαφορετική του μάσκα.

FORD-SUV-CONCEPTS-4-TROLLER-T4-RESCUEΤο Troller T4 Rescue με τη σειρά του και όπως λέει και το όνομά του είναι έτσι τροποποιημένο ώστε να μπορεί να μεταφέρει υλικά και εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε αποστολές διάσωσης, ενώ το Off Road Concept -και πάλι όπως λέει το όνομά του- είναι για πιο σκληρή χρήση εκτός δρόμου, με ψηλά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα, με εργάτες, κατάλληλα λάστιχα και αναβαθμισμένη αμορτισέρ. Φυσικά αυτά δεν το εμποδίζει σε τίποτα να έχει κι ένα πολυτελές εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις, οθόνη στην κεντρική κονσόλα κ.λπ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!