NEA

Mercedes-Benz G-Code, το αντί-Q1!

Mercedes-Benz Vision G-Code

Η γερμανική εταιρία παρουσιάζει στο μακρινό Πεκίνο (ενδεχομένως και τέλη του μήνα στο L.A.) ένα πρωτότυπο μοντέλο που θα αντιμετωπίσει το Audi Q1…

Mercedes-Benz Vision G-CodeΤο εντυπωσιακό πεντάθυρο G-Code σχεδιάστηκε από το στούντιο της Mercedes στην Γερμανία σε συνεργασία με το κέντρο έρευνας και εξέλιξης της εταιρίας στο Πεκίνο. Χαρακτηριστικό του αμαξώματος είναι η απουσία των εξωτερικών καθρεπτών που έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, τα φωτιστικά LED, ενώ στο 2+2 εσωτερικό επικρατεί μινιμάλ άποψη με το ιδιαίτερο τιμόνι και τον λιτό ταμπλό.

Mercedes-Benz-G-Code (2)Το πρωτότυπο G-Code είναι υβριδικό με την διάταξη του να περιλαμβάνει ένα turbo κινητήρα που καταναλώνει υδρογόνο, ενώ τους πίσω τροχούς κινεί ένας ηλεκτροκινητήρας. Αν και δεν υπάρχουν αναλυτικές λεπτομέρειες, είναι γνωστό πως υπάρχουν τρία προγράμματα κίνησης (φυσικά και ένα καθαρά ηλεκτροκίνητο). Η ουσία είναι πως πίσω από το G-Code κρύβεται ένα μοντέλο που θα περάσει στην παραγωγή μετά το 2017 για να αντιμετωπίσει το Q1 που ετοιμάζει η Audi και θα τοποθετείται κάτω από την GLA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!