NEA

H Audi γιορτάζει 20 χρόνια Α4

Audi_A4_20_years

Από το Νοέμβριο του 1994 το A4 έχει αποδειχτεί μεγάλη επιτυχία για την Audi και το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις.

Για την ακρίβεια στις δύο δεκαετίες της εμπορικής του σταδιοδρομίας, το A4 (ή Audi 80 όπως ονομαζόταν παλαιότερα) έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια πωλήσεις. Το γεγονός αυτό τοποθετεί το δημοφιλές οικογενειακό μοντέλο με τις πολλές εκδόσεις κινητήρων και εκδοχές αμαξωμάτων (θυμηθείτε πως πέρα από το σεντάν, υπάρχει το στέισον και παλιότερα το κάμπριο) ως αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις στην γκάμα της Audi.

Από το 2007, το A4 έχει σημειώσει επτά εκατομμύρια πωλήσεις με το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής να έχει γίνει στην Γερμανία και ένα μικρότερο στην Κίνα, την Ινδία, την Ινδονησία κ.α. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών του Α4, οι ιθύνοντες της εταιρίας ανακοίνωσαν πως το 2015 θα παρουσιαστεί η ολοκαίνουργια 5η γενιά η οποία θα κληθεί να συνεχίσει την πετυχημένα πορεία του τωρινού μοντέλου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!