ΑΓΩΝΕΣ

Διαψεύδει η Audi για την συμμετοχή της στην F1 το 2016

Le Mans 2014

Φρένο στις φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο μαγικό κόσμο της Formula 1 από το 2016 έβαλε η Audi…

Η διάψευση ήρθε διά στόματος του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας, Wolfgang Ullrich. Το σενάριο αυτό (μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο πατώντας εδώ) ήθελε τον Όμιλο Volkswagen να τολμά αυτό που φέρεται να είναι στα σκαριά εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. Ήθελε την Audi να αποσύρεται από το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (όπου φέτος κατέκτησε τον τίτλο στους κατασκευαστές και τους αγώνες αντοχής (24 Ώρες του Μαν, WEC) όπου κυριαρχεί τη νέα χιλιετία αλλά πλέον έχει στον ίδιο στίβο την «αδερφή» Porsche.

Να ενώνει τις δυνάμεις της με την ήδη συνεργάτιδά της σε πολλούς τομείς, Red Bull, εξαπολύοντας «επίθεση» με δική της μονάδα ισχύος και μονοθέσιο σχεδιασμένο στο Μίλτον Κινς ή τη Φαένζα (αναλόγως αν θα συγχωνευόταν/εξαγόραζε τη Red Bull Racing ή τη Scuderia Toro Rosso αντίστοιχα). Όλα τα παραπάνω, αφορούσαν στο 2016. Για το 2017 δεν έχει διαψευστεί ακόμη κάτι…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!