ΑΓΩΝΕΣ

GP Βραζιλίας: νικητής ο Rosberg, όλα παίζονται στο Άμπου Ντάμπι!

ham-rosberg-brasil14-after-qual960 (1)

Η διαφορά ανάμεσα στους δυο μονομάχους είναι στους 17 βαθμούς και ο τελευταίος αγώνας στο Άμπου Ντάμπι δίνει διπλούς βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής θα πάρει 50 και ο δεύτερος 36. Στο Hamilton λοιπόν αρκεί η δεύτερη θέση για να στεφθεί πρωταθλητής!

Στο Ιντερλάγος ο Rosberg διατήρησε την πρώτη θέση στην εκκίνηση και παρά την πίεση του Hamilton δεν έκανε ούτε ένα λάθος μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Αντίθετα ο Hamilton έκανε λάθος πιέζοντας τα ελαστικά του στο όριο, βγήκε προς στιγμήν εκτός πίστας και αυτό του κόστισε τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα. Ευτυχώς για το Βρετανό δεν είχε περισσότερες συνέπειες αυτή η έξοδος.

Οι τελευταίοι γύροι βρήκαν τους δυο να μονομαχούν ρόδα με ρόδα με το Rosberg να κρατιέται μπροστά αλάνθαστος παρότι ο Hamilton είχε το πλεονέκτημα του DRS. Πίσω τους προς τέρψιν των θεατών τερμάτισε ο τοπικός ήρωας Felipe Massa που βγαίνοντας από το μονοθέσιο του πνίγηκε στις αγκαλιές της γυναίκας και του γιού του. Για να δούμε τι θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου στο μεγάλο τελικό της Yas Marina που όλα μπορεί να συμβούν, εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!