ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mitsubishi Triton, το νέο L200

mitsubishi_TRITON3

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην αγορά, το δημοφιλές pick up της Mitsubishi υποβάλλεται σε μία πλήρη αισθητική -και όχι μόνο- ανανέωση και περνάει στη νέα του γενιά.

mitsubishi_TRITON2Στην Ταϊλάνδη παρουσιάστηκε το νέο Triton, γνωστό στις περισσότερες αγορές και ως L200. Εμφανώς αναβαθμισμένο, σε σχέση με την απερχόμενη γενιά, σχεδιάστηκε σύμφωνα με την εταιρία έτσι ώστε να αποτελέσει το “απόλυτο Sport Utility Truck” που θα συνδυάζει την άνεση ενός επιβατικού αυτοκινήτου με τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία ενός pick up.

Το πλαίσιό του είναι πιο στιβαρό, ενώ σε συνδυασμό με τη νέα δομή αμαξώματος RICE*2 υπόσχεται καλύτερη προστασία στις συγκρούσεις. Θα διατίθεται σε τρείς τύπους αμαξώματος, Single Cab, Double Cab και Club Cab, με επανασχεδιασμένες αναρτήσεις και 4 διαφορετικές εκδόσεις κινητήρων, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι diesel.

Mitsubishi-TritonΤο αυτοκίνητο θα διατηρήσει το βενζινοκινητήρα των 2,4 λίτρων, με τους 128 ίππους, της απερχόμενης γενιάς, όπως επίσης και τον πετρελαιοκινητήρα των 2,5 λίτρων, στις δύο του εκδόσεις ισχύος, 128 και 178 ίππων. Κορυφαίος στη γκάμα θα είναι ένας ολοκαίνουριος 2.4 MIVEC turbo diesel κινητήρας, με ισχύ 181 ίππους και ροπή 430 Nm. Ανάλογα μάλιστα με το σύνολο θα υπάρχουν πεντατάχυτα ή εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια, καθώς επίσης και ένα πεντάρι αυτόματο.

Η διάθεση του Triton/ L200 θα ξεκινήσει άμεσα στην Ταϊλάνδη, όπου και κατασκευάζεται. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές της Ασίας, Ευρώπης, Αφρικής και Αμερικής, αφού στόχος της Mitsubishi είναι να το εξάγει σε περίπου 150 χώρες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!