NEA

To Opel Corsa «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015»

GR Coty 2015 (5)

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό της Ευρώπης, το νέο Opel Corsa κέρδισε την πρώτη του μεγάλη διάκριση !

GR Coty 2015 (3)Ψηφίστηκε από τους Έλληνες επαγγελματίες δημοσιογράφους του χώρου ως «Αυτοκίνητο του 2015».  Η τιμητική αυτή διάκριση ήρθε από τους δημοσιογράφους – μέλη του θεσμού Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, o οποίος δημιουργήθηκε πρίν 9 χρόνια. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το νέο Opel Corsa συγκέντρωσε 88 βαθμούς.

GR Coty 2015 (2)Διευκρινίζεται ότι οι δημοσιογράφοι έχουν ως βασικά κριτήρια για την επιλογή τους την τεχνολογία, το κόστος κτήσης και χρήσης, τους χώρους, τις επιδόσεις και όπως είναι φυσικό την ασφάλεια, ενεργητική και παθητική, του κάθε αυτοκινήτου. Τα 10 υποψήφια για το φετινό βραβείο αυτοκίνητα, είχαν αναδειχτεί στην πρώτη ψηφοφορία η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 21/11/14. Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν τα αυτοκίνητα της τελικής 10δας είναι :

  • GR Coty 2015 (4)Opel Corsa 88 βαθμοί
  • Honda CRV 76 βαθμοί
  • Hyundai i10 72βαθμοί
  • Mercedes GLA 54 βαθμοί
  • Peugeot 308 42 βαθμοί
  • Nissan Qashqai 36 βαθμοί
  • Seat Toledo 36 βαθμοί
  • VW Sportsvan 32 βαθμοί
  • Toyota Aygo 30 βαθμοί
  • Renault Captur 15 βαθμοί

Η τελική 10άδα για το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015”

GR Coty 2015 (1)Παράλληλα με την διαδικασία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς (Ελλάδα), η οποία φιλοξενήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, οι δημοσιογράφοι – μέλη του θεσμού τίμησαν με ειδικό βραβείο τον συνάδελφο Γιάννη Παμπούκη, ιδρυτή και διευθυντή του περιοδικού Auto – Moto για τα 35 χρόνια έκδοσής του. Να σημειωθεί ότι το περιοδικό Auto – Moto είναι το δεύτερο παλαιότερο του χώρου στην Ελλάδα και το μόνο με έδρα την Θεσσαλονίκη. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το εκπτωτικό χωριό Mac ArthurGlen, τα ελαστικά Cooper – Avon, η Κεντρική Οδός, τα λιπαντικά Eneos και όπως πάντα η αεροπορική εταιρία Aegean. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε και πάλι η εταιρία Promauto, των Αντώνη και Άρη Στιβαχτάρη.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!