NEA

Επίσημο σκίτσο για το νέο Skoda Superb

All-new Skoda Superb teased again in first sketch (2)

H τσέχικη εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο για το νέο Superb που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο στη Γενεύη…

2015 Skoda Superb design sketchΜετά από μερικές φωτογραφίες με φουλ καμουφλάζ, η Skoda δίνει στην δημοσιότητα ένα σκίτσο «από το καλύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ», όπως το περιγράφει η εταιρία. Αυτή θα είναι η 3η γενιά Superb η οποία λογικά θα έχει μεγαλύτερη διαστάσεις από το απερχόμενο μοντέλο, μιας και θα συμπιεστεί από το τωρινό Octavia.

All-new Skoda Superb teased again in first sketch (1)Με το τελευταίο θα έχει αρκετά κοινά σχεδιαστικά γνωρίσματα, ενώ το μήκος όπως είπαμε θα πλησιάζει τα πέντε μέτρα με το χώρο αποσκευών να φτάνει τα 625 lt (το σημερινό έχει μήκος 4.833 mm και 595 lt). Οι χώροι για τους επιβάτες θα είναι ακόμη μεγαλύτεροι(!), ενώ την βάση θα αποτελέσει η νέα πλατφόρμα MQB -που χρησιμοποιείται ήδη και στο Passat- και θα είναι ελαφρύτερο έως 75 kg (παρά τα +20 mm μήκους και +50 mm πλάτους).

All-new Skoda Superb teased again in first sketch (3)Η βασική έκδοση θα είναι η 1.4 TSI με 125 PS με αποκορύφωμα την 1.8 με 260 PS, ενώ από πλευράς ντίζελ θα δούμε αυτή με το νέο 1.6 TDI με 120 PS και την 2.0 TDΙ με 190 PS. Οι στάνταρ εκδόσεις θα έχουν μηχανικό 6άρι κιβώτιο, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει DSG και σε συγκεκριμένες εκδόσεις τετρακίνηση. Το λανσάρισμα του νέου Skoda Superb αναμένεται στα μέσα 2015, μερικούς μήνες μετά την πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!