NEA

Τέλος εποχής για την Spyker

Spyker-C12_LaTurbie_2006_1600x1200

 

Μετά από πολλές περιπέτειες τα τελευταία χρόνια, η γνωστή για τα σπορ μοντέλα της Spyker, ανακοίνωσε και επίσημα την πτώχευση της εταιρίας…

SPYKER-THE-END-3Το τελευταίο μοντέλο που είχε παρουσιάσει η Spyker ήταν στην έκθεση της Γενεύης του 2013 και ήταν το B6 Venator, από το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει πουληθεί κανένα. Και μετά τα κακά μαντάτα για την πολύπαθη ολλανδική Spyker -η οποία είχε εμπλακεί σε διάφορες φήμες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς και στην εξαγορά τη ταλαιπωρημένης Saab- δήλωσε χτες, 18 Δεκεμβρίου, πτώχευση.

SPYKER-THE-END-4Ουσιαστικά ήταν θέμα χρόνου πότε θα συνέβαινε κάτι ανάλογο, μιας και ήδη από τον περασμένο Ιούλιο δεν μπορούσε να καλύψει τις φορολογικές της υποχρεώσεις. Ο πλειστηριασμός των ακινήτων της είχε ήδη δρομολογηθεί, αλλά η έλλειψη ρευστότητας οδήγησε στην πτώχευση. Ο διευθύνων σύμβουλος της Spyker Victor Muller πάντως δεν λέει να το βάλει κάτω, μιας και εξετάζει συνεργασία με μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αεροπλάνων προκειμένου να κατασκευάσει ηλεκτρικά μοντέλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!