NEA

“Πρώτη” για το Spyker B6 Venator Spyder στην Καλιφόρνια!

Spyker B6 Venator Spyder concept unveiled at Pebble Beach (1)

Η ολλανδική εταιρία παρουσίασε στην Καλιφόρνια το πρωτότυπο B6 Venator Spyder με την έκδοση παραγωγής να ακολουθεί το 2014…

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντας στρέφεται ξανά στο Pebble Beach αφού μετά την BMW M4 ένα ακόμη πρωτότυπο κάνει την πρώτη του επίσημη παρουσίαση σε «πριβέ κύκλο». Πρόκειται για το πρωτότυπο B6 Venator Spyder που αποτελεί συνέχεια του κουπέ που παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον Μάρτιο ενώ η έκδοση παραγωγής θα ακολουθήσει τέλη 2014 και θα κοστίζει περίπου 110.000-120.000€.

Βασισμένο σε αλουμινένιο πλαίσιο, το διθέσιο κεντρομήχανο διαθέτει C6 κινητήρα ισχύος 375 PS που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο με 6 σχέσεις. Παρά το ενισχυμένο κάμπριο αμάξωμα το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.400 kg με το μήκος να φτάνει τα 4347 mm. Βέβαια, το κίνητρο για να αποκτήσει κανείς ένα Spyker δεν είναι μόνο οι επιδόσεις αλλά αναμφίβολα και η σικ εμφάνιση τόσο εντός όσο και εκτός!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!