ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρόστιμο 540.000 ευρώ για πλαστό δίπλωμα!

MARCO-REUS-1

Τι πρόστιμο πλήρωσε γνωστός Γερμανός ποδοσφαιριστής που οδηγούσε δίχως νόμιμη άδεια οδήγησης;

MARCO-REUS-2O 25χρονος διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής Marco Reus -συμπαίκτης του δικού μας Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Borussia Dortmund, και ένα από τα βαριά χαρτιά της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής αγοράς- έπεσε με την Aston Martin DB9 του, σε έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε πως οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, μιας και στους αστυνομικούς έδειξε ένα πλαστό ολλανδικό.

Το ωραίο είναι πως μέχρι αυτό το συμβάν είχε ελεγχθεί άλλες 5(!) φορές για υπερβολική ταχύτητα και σε καμία από αυτές δεν έγινε αντιληπτό το πλαστό δίπλωμα, ενώ πλήρωνε κανονικά τα πρόστιμα! Το ενδιαφέρον σε αυτό είναι, πέρα από το ότι οι αστυνομικοί, ενδεχόμενα και οπαδοί της Dortmund, δεν τον άφησαν να φύγει αναγνωρίζοντάς τον όπως θα γινόταν πιθανότατα κάπου αλλού και κυρίως ότι το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο Reus είναι ύψους 540.000 ευρώ!

Κι αυτό γιατί θεωρείται πως συνολικά τον συνέλαβαν 6 φορές να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, οπότε λογίζεται ως υπότροπος, ενώ για την επιβολή του συγκεκριμένου ποσού ο εισαγγελέας έλαβε υπόψη του το μηναίο εισόδημα του ποδοσφαιριστή, που ανέρχεται σε 180.000 ευρώ. Καθαρά, οπότε το πρόστιμο είναι ουσιαστικά οι αποδοχές του για 3 μήνες. Ο ίδιος ο Reus δήλωσε πως θα πληρώσει το πρόστιμο, αποδεχόμενος τη βλακεία του, ενώ είπε πως θα πάει να βγάλει δίπλωμα ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία, προκειμένου να μην βρεθεί ποτέ ξανά σε αυτήν τη θέση. Το σίγουρο είναι πάντως πως το φυσάει και δεν κρυώνει…

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!