NEA

Μεγάλες προσδοκίες από την Renault

RENAULT SALES

Η αύξηση των πωλήσεων και η αναρρίχηση της μάρκας στη θέση νούμερο 2 θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην παραγωγή και το κόστος, καθώς οι Γάλλοι θέλουν μέχρι το 2017 τα εργοστάσιά τους να λειτουργούν στο 100% της δυναμικότητάς τους με δύο βάρδιες ημερησίως.

Η γαλλική Renault έχει φιλόδοξα πλάνα και δεν το κρύβει. Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος για τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη Stefan Mueller σε συνέντευξή του γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, θέλει μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνει, μαζί με τη Dacia, η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή η Renault είναι τρίτη, πίσω από τον όμιλο PSA, τον οποίο και φιλοδοξεί να προσπεράσει.

«Το 2013 μπορέσαμε να αναπτυχθούμε όπως κανένας άλλος κατασκευαστής στην Ευρώπη χάρη στην επιτυχία της Dacia. Αυτό θα συνεχιστεί και το 2014», είπε ο Mueller. Μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο η Renault μαζί με τη Dacia είχαν πουλήσει 145.000 αυτοκίνητα λιγότερα στην Ευρώπη σε σχέση με τον όμιλο PSA, οπότε ο παραπάνω στόχος δεν δείχνει ανέφικτος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!