NEA

Tata Nano με …230 άλογα!

TATA-SUPER-NANO-1

To Tata Nano, το περίφημο ινδικό αυτοκινητάκι των 2.000 ευρώ μπορεί να μην έχει γνωρίσει την επιτυχία που περίμενε, όμως αποτελεί για την αναπτυσσόμενη χώρα ένα αξιοπρεπές μέσο μεταφοράς…

TATA-SUPER-NANO-3Και μάλλον κανείς δεν θα περίμενε πως το άκακο Nano θα αποτελούσε τη βάση για ένα αγωνιστικό μοντέλο με 230 άλογα. Κι όμως, η ινδική αγωνιστική ομάδα JA Motorsports πήρε ένα Nano, του άλλαξε τα …φώτα τοποθετώντας ένα αεροδυναμικό κιτ που διαφοροποιεί όλο του το look σε ένα ντοπαρισμένο μικρό!

TATA-SUPER-NANO-4Φυσικά, κάτω από το καπό δεν υπάρχει ο 700άρης κινητήρας των 35 ίππων, αλλά ένας πολύστροφος 1.300άρης με 230+ άλογα. Ο οποίος έχει να κινήσει λιγότερα από 700 κιλά με την τελική να ξεπερνά τα 200 km/h, ενώ αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα. Τώρα, στρίβει-δεν στρίβει το 0-100 σίγουρα θα αφήνει πίσω του αρκετά καταξιωμένα GTi της αγοράς, ενώ το Super Nano θα είναι έτοιμο για τις πίστες –προφανώς τις ινδικές- από το νέο έτος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!