ΑΓΩΝΕΣ

Μικρές προσδοκίες για την Ferrari το 2015

christmas-dinner-a640

Σε χθεσινό Χριστουγεννιάτικο γεύμα με τους δημοσιογράφους ο Διευθύνων Σύμβουλος της FIAT, Sergio Marchionne και ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Maurizio Arrivabene χαμήλωσαν πολύ τον πήχη για τις προσδοκίες του 2015…

Ειδικά ο νέος πρόεδρος της Ιταλικής εταιρείας, Sergio Marchionne, αφού τόνισε πως η ομάδα της F1, «έκανε πάρα πολλά λάθη» μείωσε τις προσδοκίες για τη νέα χρονιά: «Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς κάτι τόσο πολύπλοκο όπως η ομάδα F1 της Ferrari. Τα έχω καταφέρει όμως και στο παρελθόν σε περίπλοκους οργανισμούς. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος απαιτώ συναίσθηση του που ανήκουμε και πεποίθηση ότι μπορούμε να τα πάμε καλά το 2015. Το 2014 υπήρχε δυναμική που δεν φάνηκε οπότε για τη Ferrari F1 η μεγάλη πρόκληση για το 2015 είναι θα πρέπει ν’ αρχίσει να αποδίδει η αναδιάρθρωση όλης της ομάδας».

«Η εμπειρία μου από αντίστοιχα πολύπλοκες καταστάσεις δείχνει πως η αλλαγή προσώπων στους ηγετικούς ρόλους μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλος όφελος για την επιχείρηση. Αλλά είναι ένα τεράστιο πείραμα μέσα στο πλαίσιο συνέχειας που έχουν θεσπίσει. Μιλώντας με το Wolff και τον Zetche μου εξήγησαν ότι τους πήρε δυο χρόνια να βάλουν τις βάσεις για τη φετινή επιτυχία. Οπότε αντίστοιχα θα φτάσουμε σ’ αυτό το επίπεδο ως Ferrari στα τέλη του 2016».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!