NEA

Πωλείται η λευκή Ferrari Testarossa του Sonny Crocket

Miami Vice 1986-Ferrari-Testarossa (8)

Στο eBay βρίσκεται η αυθεντική Ferrari Testarossa που πρωταγωνιστούσε στην πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά «Οι σκληροί του Μαϊάμι»…

Ποιος δεν θυμάται τον Sonny Crocket με το χαρακτηριστικό στιλ με σακάκι/μακό μπλουζάκι, τα RayBan, και την γενικότερη lifestyle προσέγγιση που επηρέασε μία γενιά ολόκληρη; Η σειρά Miami Vice ήταν ίσως η καλύτερη που είχε παιχτεί την δεκαετία του ’80 (από το 1984 έως το 1989), εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Ο Don Johnson (στον ρόλο του Sony Crockett) ήταν ένα το απόλυτο «αρσενικό» για τον τρόπο ζωής του, από το γνωστό κατοικίδιο του (έναν κροκόδειλο!) έως την σαγηνευτική ολόλευκη Ferrari Testarossa. Η οποία βρίσκεται προς πώλησης στο eBay έναντι 1,75 εκ. δολαρίων και είναι η αυθεντική με ημερομηνία παραγωγής το 1986 και μόλις 25.600 km στο κοντέρ της.

Εδώ να πούμε πως δεν πρόκειται για ρέπλικα (υπάρχουν γνήσια πιστοποιητικά), καθώς στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς (συνολικά ήταν τέσσερις) ο Crockett οδηγούσε μία μαύρη 365/4 GTB Daytona βασισμένη στο σασί μίας Corvette C3. Η Ferrari διαμαρτυρήθηκε και οι παραγωγοί της σειράς ενσωμάτωσαν από τον 3ο κύκλο μία Testarossa. Η γνήσια Ferrari Testarossa ανήκει στην πρώτη σειρά των Testarossa με χαρακτηριστικό τον εξωτερικό καθρέπτη μόνο από την πλευρά του οδηγού. H Ferrari Testarossa παράχθηκε το διάστημα 1984-1996, είναι διθέσια, κεντρομήχανη με επίπεδο 12-κύλινδρο με 396 PS/490 Nm, 0-100 σε 5,3 sec, ενώ την διαδέχτηκε Ferrari 550 Maranello.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!