ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα αυτοκίνητα του Floyd Mayweather στο Instagram!

Floyd-Mayweather-Car-Collection (1)

Τα super cars που βλέπετε στη φωτογραφία να ποζάρουν μπροστά από την πολυτελή βίλα δεν είναι διαφήμιση μάντρας πολυτελών αυτοκινήτων…

Floyd Mayweather cars and jet plane 1Ανήκουν όλα, μαζί και με το αεροπλάνο, στον κύριο που απεικονίζεται στη φωτογραφία, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο μποξέρ, σούπερ σταρ του αθλήματος και έναν από τους πιο καλά πληρωμένους αθλητές παγκοσμίως, τον Floyd Mayweather. Ο οποίος πόσταρε το συγκεκριμένα ενσταντανέ στο Instagram, γράφοντας ως λεζάντα: “Welcome to my toy world! Who wants to come out and play?”.

Κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: “Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιχνιδιών μου. Ποιος θέλει να έρθει και να παίξει;”. Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με τα toys του κ. Floyd Mayweather, ενώ από αριστερά προς τα δεξιά βλέπουμε μια Ferrari 599 GTB Fiorano, μια Porsche 911 Turbo S Cabriolet, μια Lamborghini Aventador, δύο Ferrari 458 Spider -μια μονή και μια ζυγή μάλλον- μια Bugatti Veyron Grand Sport και δύο στάνταρ Bugatti Veyron.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!