ΔΙΑΦΟΡΑ

Εμπάργκο σε γκέι και τζογαδόρους στην Ρωσία

34634534534566546

Οι ομοφυλόφιλοι και παθολογικά τζογαδόροι θα απαγορεύεται να έχουν άδεια οδήγησης, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.

tilda-russiaΠροκειμένου η ρωσική κυβέρνηση να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα, ψήφισε ένα νόμο που απαγορεύει να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης άνθρωποι οι οποίοι, σύμφωνα με τους νομοθέτες, έχουν «αποκλίσεις στη σεξουαλική τους συμπεριφορά». Και αυτό διότι μερικοί στην Ρωσία θεωρούν πως υπάρχει τεράστιο θέμα με την οδηγική /συμπεριφορά των οδηγών και τα υπερβολικά τροχαία ατυχήματα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο. Δείτε σε σχετικό άρθρο πως η Ρωσία στατιστικά η πιο επικίνδυνη χώρα στην Ευρώπη για να οδηγεί κανείς!

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στη Ρωσία θα απαγορεύεται να οδηγούν νόμιμα οι ομοφυλόφιλοι, οι τραβεστί, οι επιδειξίες, οι παιδόφιλοι, οι σαδομαζοχιστές κ.λπ., ενώ αδιευκρίνιστο είναι πως θα κατατάσσονται οι υποψήφιοι οδηγοί σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες (κάτι που ισχύει τόσο για τους παθολογικά τζογαδόρους όσο και για τους κλεπτομανείς…). Όπως είναι λογικό η παραπάνω διάταξη προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της Ρωσίας όσο και από διεθνείς οργανισμούς με σχετική δραστηριότητα, ενώ βρήκε υποστηρικτές από το συνδικάτο των επαγγελματιών οδηγών της χώρας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!