NEA

Ανάκληση για ντίζελ κινητήρες Mercedes των 2.143 cc

MERCEDES-VITO-4

Υπεύθυνες για την πιθανή διαρροή λαδιού είναι οι κατασκευαστικές ανοχές των τσιμουχών, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εταιρεία…

O τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 2.143 cc -με τον εσωτερικό κωδικό ΟΜ651- εμφανίζει πρόβλημα στη στεγανοποίηση του εντατήρα της αλυσίδας του, με αποτέλεσμα η Mercedes να αναγκάζεται να ανακαλέσει όλα τα αυτοκίνητά της που τον χρησιμοποιούν και έχουν κατασκευαστεί από το Φεβρουάριο μέχρι το Νοέμβριο του 2014.

Ο εν λόγω κινητήρας χρησιμοποιείται σε διάφορες εκδοχές απόδοσης, σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της Mercedes, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, καθώς και στα επαγγελματικά της. Η ανάκληση είναι πανευρωπαϊκή και οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν με σχετική ειδοποίηση από τις αντιπροσωπείες ανά χώρα και αγορά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!