ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Συνεχίζει ο Al-Attiyah να ηγείται (9η ε.δ.)

Την πρώτη του φετινή νίκη σε ειδική του Ράλι Ντακάρ πανηγύρισε ο Nani Roma, την ώρα που ο Nasser Al-Attiyah διεύρυνε σημαντικά το προβάδισμά του!

Roma-Dakar15-Day7-a960Για τον Ισπανό, αυτή η νίκη ήταν μία παρηγοριά, σε έναν αγώνα εξ αρχής χαμένο – συγκεκριμένα από την ΕΔ1 όταν και αντιμετώπισε πρόβλημα με την αντλία καυσίμου του X-Raid Mini. Ωστόσο δεν τα παράτησε, συνέχισε τον αγώνα και παλεύει να βρεθεί σε μία αξιοπρεπή θέση στο φινάλε. O οδηγός από το Κατάρ σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στα 450 αγωνιστικά χιλιόμετρα της διαδρομής με αφετηρία το Ικίκε και τερματισμό την Καλάμα.

Despres-Dakar15-Day9-act-a960Βέβαια για αυτόν ήταν σαν νίκη αφού ο μεγάλος του αντίπαλος στη γενική κατάταξη, Giniel de Villiers, έμεινε πολύ πίσω. Ο Νοτιοαφρικανός οδηγός της Toyota μπορεί να ήταν πέμπτος στη συγκεκριμένη διαδρομή στα εδάφη της Χιλής αλλά έχασε 15 λεπτά έναντι του Al-Attiyah και πλέον τους χωρίζουν 22! Αναλυτικά η γενική κατάταξη:

Θέση Οδηγός Αυτοκίνητο Διαφορά
1 Nasser Al-Attiyah Mini/BMW 31h29m38.s
2 Giniel de Villiers Toyota 23m58.s
3 Yazeed Al-Rajhi Toyota 39m29.s
4 Krzysztof Holowczyc Mini/BMW 1h17m41.s
5 Erik van Loon Mini/BMW 2h01m46.s
6 Christian Lavieille Toyota 2h51m39.s
7 Carlos Sousa Mitsubishi 2h53m35.s
8 Vladimir Vasilyev Mini/BMW 3h02m41.s
9 Aidyn Rakhimbayev Mini/BMW 3h41m24.s
10 Ronan Chabot SMG/GM 4h00m00.s

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!